Колко е важен сексуално-позитивния дух за развитието на Вашия Секс Шоп

Може да се каже, че долу горе всичко се променя през десетилетие в целия свят. Не прави изключение и сексуалния живот. Сексът претърпя голяма еволюция в положителна посока, която приема положителна роля в живота на всеки възрастен човек. Като в това влиза и важната роля н на секс магазините. Те не са просто магазини за вибриращи играчки, а място където можете дори да решите здравословен проблем, който освен на вас влияе на вашата връзка и дори брак. Малко хора осъзнават, че секс шопа, не е място само за "леки жени" а за хора с всякакви проблеми и нужди касаещи креватните изпълнения. Ще се учудите, но всъщност много и млади хора намират решение на сексуалните си проблеми точно там. Именно за това отношението към всеки стъпил в секс магазин, трябва да е в правилния дух, защото това не е просто магазин за стока.

Image

Първите неща, които ще направят впечатление на вашите бъдещи клиенти ще са името, слогана, предлаганото от Вас и Вашето отношение към тях. Това се отразява на това дали ще инвестират, емоционално и финансово, или просто ще  отидат при конкурент или ако имате онлайн магазин ще натиснат бутона за връщане над към резултатите от търсене.

Тъй като електронната търговия е жизнената сила на повечето собственици на бизнес от 21-ви век ще отбележим важни стъпки за нея, тъй като физическия магазин е лесен. Жизненоважно е да се обърне внимание на дизайна, навигацията и функцията на вашия сайт за еротични продукти. Освен това поради все още не чак толкова голямата откритост, на тези които имат желание да си купят даден продукт от секс шоп, определено не е особено дискретно да бъдат видени как влизат в такъв магазин. И ако не са готови за това и все още се притесняват, те ще предпочетат дискретност, то по-добрият вариант е да имате и двете, онлайн магазин и физически такъв. За разлика от традиционния метод за пазаруване, опитът на един човек в уебсайта Ви може мигновено да бъде споделен с много негови приятели, но в социалните мрежи ще бъде видяно и от такива, които не са му в приятели при търсене на ключ дума. Това обаче не е всичко. Впечатлението, което посетителите създават при достигане до вашия сайт, определя колко е вероятно да направят тази важна покупка, от разглеждането на продуктите, чак до процеса на плащане.

Името на вашия магазин и съответно името на вашия сайт и адреса му ( и електронен магазин ) са много важни.  Името на вашия домейн, което за повечето обикновено е името на бизнеса, е първият градивен елемент на вашата марка и онлайн присъствие. Мнозина са се борили, за да открият този неуловим домейн от 5 букви. Някои са успели, други не. Постоянно се водят спорове относно използването и ефектите на домейните с тирета или твърде много думи. Дали да се ползва .bg или .com или измамните .xxx ( предимно ползвани от порно сайтове? Това са решения, които Вие е добре да обсъдите с Вашите сътрудници, екип и тези които ще се занимават с маркетинг и SEO по бъдещия ви сайт.

Сексът е положителна и приятна емоция, това означава, че присъствието на Вашата марка и бизнес също трябва да е положително и благоприятно. Трябва да сте нетърпеливи да поддържате и продължавате работата на хиляди секс педагози по целия свят през последните няколко десетилетия, като помагате за развенчаването на митовете, когато става въпрос за използването на секс играчки, както и ролите на пола и възприеманите или реални неравенства, свързани със секса, пола и взаимоотношения.

Например........ не е препоръчително собственика/собствениците магазин за секс играчки ( физически или онлайн магазин ), да избира домейн или име на фирма въз основа на стария мит, че вибраторите са по-добри от мъжете, че секс играчките са само за жени, че мъжете, използващи анални играчки, трябва да бъдат хомосексуалисти или какъвто и да е намек, че покупката или използването на секс играчки замества човек или партньор и прави тяхната роля в живота нулева и нищожен.

В по-голямата си част клиентите на секс играчки са образована и знаеща група и не приемат любезно да бъдат подценявани или завлечени обратно в тъмните векове на сексуалното образование. Щастливо живеем в по-просветлено време, където покупката на вибратор може да бъде направена по-спокойно и да донесе удоволствие без притеснение, независимо дали сте мъж, жена, самотен/а, във връзка или брак, моно, поли, извратен/а, нормален/а, би, гей и т.н. . Ако сте на възрастна възраст, секс играчките могат да се използват и да се превърнат в аксесоари за възвръщане на живеца ви.

Всеки опит да настроите една група възрастни срещу друга група възрастни чрез вашия бизнес дух е не само обиден за вашите посетители и клиенти, той е и късоглед от името на вашия бизнес. Посъветвайте се, проявете уважение и се погрижете за съобщението, което изпращате на онези, които имате достатъчно късмет да посетят вашия магазин, от всички конкуренти, които те биха могли да посетят. Бъдете иновативни, истински, реалистични, бъдете приятели и проявявайте разбиране. Така ще се развиете по-бързо от очакваното, но и ще успеете да създадете обстановка, в която криенето от същността на хората ще престане.

Онлайн Секс Шоп Студентски София Amazonka.bg и физически магазин Sex Shop Erotic Center No.1 – Студентски град – София, до Фантастико, зад Виваком . Секс Шоп Erotic Center Burgas